We zijn verheugd om een nieuw hoofdstuk in ons verhaal aan te kondigen. Terwijl ons hoofdkantoor in Brussel op de Louizalaan 251 blijft, verhuizen we ons kantoor in Antwerpen naar een nieuwe, dynamische locatie. Vanaf november vindt u ons op ons nieuwe adres: Huidevettersstraat 57-59, 2000 Antwerpen, België.

Een nieuwe ruimte om u beter van dienst te zijn

Deze verhuizing is veel meer dan een eenvoudige adreswijziging; het maakt deel uit van onze voortdurende groei in Vlaanderen. Ons nieuwe kantoor in Antwerpen is ontworpen om een meer gastvrije en collaboratieve omgeving te bieden, zowel voor ons team als voor onze klanten. Deze ruimte weerspiegelt ons streven naar uitmuntendheid en stelt ons in staat om de maatwerkdiensten te blijven aanbieden die onze klanten verwachten.

Versterking van onze aanwezigheid in Vlaanderen

Deze verhuizing naar het nieuwe adres in Antwerpen sluit aan bij onze toewijding om de dynamische vastgoedmarkt in de regio te bedienen. Deze stap versterkt ons vermogen om de mooiste eigendommen in de regio te presenteren en benadrukt onze rol als toonaangevend makelaarskantoor in België.

Wat dit voor u betekent

Of u nu wilt kopen, verkopen of panden in Antwerpen en daarbuiten wilt verkennen, ons nieuwe kantoor staat klaar om u te verwelkomen. De verhuizing naar de Huidevettersstraat 57-59 markeert een volgende stap in onze ontwikkeling, en we zijn ervan overtuigd dat dit ons in staat zal stellen onze klanten nog beter van dienst te zijn.

We kijken ernaar uit u vanaf november te verwelkomen op onze nieuwe locatie. Ons hoofdkantoor in Brussel blijft zoals gewoonlijk operationeel, met dezelfde hoogwaardige service die u van ons gewend bent.

Delen