Op dinsdag 17 september 2024 opende onze galerij in Brussel de Luxury Week, waar een verfijnde selectie van juwelen, horloges, handtassen en exclusief onroerend goed werd tentoongesteld. Het evenement bood gasten een eerste blik op de uitzonderlijke stukken die in oktober tijdens de komende veilingen van Sotheby’s in Parijs te zien zullen zijn.

De tentoonstelling bracht een indrukwekkende collectie van fijne juwelen, luxe horloges en designerhandtassen samen, allemaal gekozen vanwege hun kwaliteit en tijdloos design. Gasten kregen de kans om deze unieke stukken te ontdekken, die enkele van de mooiste items vertegenwoordigen die tijdens de komende veiling beschikbaar zullen zijn.

Naast deze luxe items presenteerden vertegenwoordigers van de Sotheby’s Realty-teams uit Italië, Zwitserland en Frankrijk een zorgvuldig geselecteerde collectie van alpiene eigendommen. Deze prachtige bergwoningen, variërend van gezellige chalets tot uitgestrekte landgoederen, gaven de aanwezigen een kijkje in de levensstijl die deze gewilde regio’s te bieden hebben. Om aan te sluiten bij het thema van het evenement, genoten de gasten van een selectie kazen en charcuterie, geïnspireerd door de bergregio’s waar deze eigendommen zich bevinden.

Een van de hoogtepunten van de avond was de mogelijkheid om Louis XIII Cognac te proeven, geproduceerd door Rémy Martin. Bekend om zijn rijke erfgoed en uitzonderlijke kwaliteit, voegde deze iconische cognac een extra vleugje verfijning toe aan het evenement, waardoor de gasten konden genieten van een werkelijk speciale ervaring.

Al met al was de opening van de Luxury Week een viering van elegantie en luxe, waarbij fijne juwelen, horloges, designerhandtassen en exclusief onroerend goed samenkwamen. Het evenement vormde de perfecte start van een spannende week en gaf een voorproefje van de komende veilingen in Parijs.

Delen