Referentie

6190502

Slaapkamers

5

Oppervlakte

± 650 m² ± 6.997 ft²

Terrein

± 3.767 m² ± 40.548 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Op een steenworp afstand van Fort Jaco en zijn vele winkels, in een rustige en groene omgeving met uitzicht op het Zoniënwoud, aan het einde van een steegje, architectenvilla in art-decostijl uit 1935, volledig gerehabiliteerd door architect Marc Corbiau, met vijf slaapkamers .

Het huis komt uit op een inkomhal in blauwe steen met vestiaire en gastentoilet, die leidt naar een grote woonkamer en zijn erker, die uitkomt op het terras in blauwe steen en de tuin op het zuiden, een onafhankelijke eetkamer, de aparte keuken met ontbijthoek is volledig uitgerust en beschikt over een dienstingang, een kantoor, een studio met een slaapkamer, een doucheruimte en een kitchenette. De bovenverdieping is toegankelijk via een brede terrazzotrap die leidt naar de hoofdslaapkamer met kleedkamer en en-suite badkamer, een slaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer. Twee andere slaapkamers delen een badkamer

Andere: Mogelijkheid om de woning gemeubileerd te huren, eiken parket, blauwe steen, terrazzo, grote erkers, thuisbioscoop, wasruimte, alarm, kelders, bijkeuken, garage voor twee auto’s, tuinhuisje. Kosten 500 EUR: voor tuinonderhoud. PEB: G

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine bedrijven. Het is een rustige, gezinsvriendelijke wijk, vlakbij het Zoniënwoud en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

Parkings indoor

2

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

150

Fort Jaco

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine handelszaken. Het wordt gekenmerkt door een familiale en rustige sfeer. Het is gelegen in de buurt van het Zoniënwoud en biedt gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.