Referentie

5995542

Oppervlakte

± 774 m² ± 8.331 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 310 m² ± 3.337 ft²

Dit elegante herenhuis met ± 774 m² bruto oppervlakte, gelegen in het meest gewilde deel van de Avenue Molière, werd in 2017 volledig gerenoveerd en combineert een oude stenen gevel met een eigentijdse uitstraling.

Het huis geeft uit op een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een kantoor, een familiekamer uitgerust met een keuken met uitzicht op de stadstuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie lichte receptieruimtes op volgorde, bestaande uit een woonkamer die uitkomt op een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. De tweede verdieping beschikt over een master suite met kleedkamer en eigen badkamer, en een slaapkamer met doucheruimte. De derde verdieping heeft drie extra slaapkamers, een badkamer en een doucheruimte. De vierde en laatste verdieping omvat een groot kantoor met natuurlijk licht. De kelder biedt een wellnessruimte met een overdekt zwembad en tegenstroom, een sauna en een grote erker met uitzicht op de tuin.

Andere kenmerken: kelders, wijnkelder, stookruimte, wasruimte, rolluiken, domotica, lift, garage voor drie auto’s en twee buitenparkeerplaatsen,

De Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Breed, groen en aangenaam om in te wonen, het is gelegen in een rustige omgeving in de buurt van restaurants en kleine winkels. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 493 51 29 00

Andere details

Badkamers

5

Garages

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

103

Kg co²/m²/jaar

20

EPC Code

View code

Urban planning

Download

Molièrelaan

De Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving, dicht bij restaurants en kleine winkeltjes. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.