Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, in een straat dicht bij het centrum van Tervuren, villa in cottagestijl gebouwd in 2007 door architect F.Gruwez, met een oppervlakte van ± 595 m² (volgens PEB) op een zuidgericht perceel van ± 30 are 30.

Deze villa opent naar een inkomhal met vestiaire, die enerzijds leidt naar een kantoor met open haard (vrij beroep) en anderzijds naar de recepties bestaande uit een salon met open haard, een televisielounge en een eetkamer die uitgeeft op het terras en de tuin. De begane grond gaat verder met een keuken met ontbijthoek, een bijkeuken met dienstingang en een garage voor 2 auto’s. Boven is de hoofdslaapkamer met uitzicht over de tuin en het bos, een kleedkamer en een aangrenzende badkamer. Nog drie slaapkamers, waarvan één met terras, een badkamer en een studio met aparte toegang (slaapkamer met zithoek en doucheruimte). Ruime zolder geschikt voor verbouwing. In de kelder een multifunctionele ruimte/speelkamer en kelders.

Andere kenmerken: PEB B, alarm, overal RJ45, domotica, 15000 L regenwatertank, automatische bewatering, zonnetent, wijnkelder.

Tervuren ligt aan de poort van de stad en biedt een groene omgeving met internationale scholen, sportcentra, openbaar vervoer en musea. De wijk, met zijn prachtige parken en vijvers, ligt op slechts 20 minuten van het centrum van Brussel en Leuven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 498 23 79 35.

Details eigendom

Badkamers

3

Garages

2

EPC

C