Referentie

6276467

Oppervlakte

± 198 m² ± 2.131 ft²

Slaapkamers

3

Het Tervuren Corner-project, ideaal gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het Cinquantenaire en zijn vele winkels, is het resultaat van de transformatie van een eclectisch stijlgebouw uit 1912 naar een gemengd vastgoedproject.

Dit pand combineert zorgvuldig gerenoveerde appartementen met een harmonieuze mix van klassieke esthetiek en heldere, hedendaagse interieurs. Het project biedt drie laatste duplexappartementen (eerste bewoning), beschikbaar in configuraties van 2 of 3 slaapkamers, met bruto vloeroppervlaktes variërend van ± 187 m² tot ± 220 m². Elk duplex heeft een inkomhal, een gasten toilet, en suite slaapkamers en dakterrassen met panoramisch uitzicht op de arcades en het park van het Cinquantenaire.

Overige: mogelijkheid om een parkeerplaats aan te kopen (€40.000) en een kelder (vanaf €5.000), PEB B of C, verkoop onderhevig aan registratiekosten (12,5%).

De wijk Cinquantenaire is een aangename, groene buurt in de buurt van het park. Ideaal gelegen, biedt het gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en ligt het dicht bij winkels en een verscheidenheid aan restaurants.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

150

Kg co²/m²/jaar

30

EPC Code

View code

Jubelpark

De buurt van het Jubelpark is een leuke groene wijk en ligt relatief dicht bij het Park. Ideaal gelegen, biedt het een gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en ligt dicht bij winkels en diverse restaurants.