Referentie

6058395

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 257 m² ± 2.766 ft²

Ideaal gelegen op het Brugmannplein, in het Brugmanngerechtsgebouw, appartement met een bruto vloeroppervlakte volgens PEB van ± 257 m² met drie slaapkamers en een terras van ± 12m² met zicht op de gemeenschappelijke tuin.

L’appartement situé au troisième étage s’ouvre sur un vaste hall d’entrée avec vestiaire et toilette invités et mène à l’espace salon et salle à manger donnant sur une cuisine américaine entièrement équipée avec ilot central et prolongée d’un back office /wasruimte. De woonruimte is voorzien van schuifdeuren om iedere woonkamer te isoleren. Aan de nachtzijde geeft de hoofdslaapkamer met geïntegreerde kleedkamer en badkamer uit op het ideaal georiënteerde terras. Een tweede hoofdslaapkamer met geïntegreerde kleedkamer, eigen badkamer en toegang tot het terras. Een derde slaapkamer met doucheruimte maakt het appartement compleet.

Andere: massieve parketvloer, alarmsysteem, individuele verwarming op gas, dubbele stroomventilatie, kelder, conciërge in de woning, mogelijkheid om 4 parkeerplaatsen te huren tegen meerprijs, gemeenschappelijke lasten 450 EUR. PEB: B

Brugmannplein staat bekend om zijn levenskwaliteit, het is een rustige en groene omgeving omringd door winkels en restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt niet ver van diverse gerenommeerde scholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0)2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Parkings

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

63

Kg co²/m²/jaar

13

EPC Code

View code

Brugmannplein

Het Brugmannplein is bekend om de hoge levenskwaliteit van de buurt. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt in de buurt van een aantal middelbare scholen.