Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Deze Mi-Casa villa van 247 m² (volgens EPC) staat op een perceel van 21 hectare en is verrassend hoog gelegen, met een indrukwekkend uitzicht over het platteland van Lasne.

De zorgvuldig uitgedachte indeling is in overeenstemming met de typische houten villa’s in Long Island-stijl. Het beschikt over een mooie hal met witte trap, een woonkamer met open haard, een aparte eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, een familiekamer en een bijkeuken. De eerste verdieping biedt een mooie mastersuite met slaapkamer en ensuite badkamer met douche en twee andere slaapkamers die een badkamer met douche delen. De tweede verdieping biedt twee slaapkamers en een doucheruimte onder het dak. De villa heeft een groot terras op het zuiden en een gedeeltelijk beboste tuin aan de voorkant, terwijl er aan de achterkant een mooie ruimte is die plaats biedt aan een zwembad naast de bestaande boomhut.

Andere: verwarming op gas – parkeerplaatsen – automatische poort.

Maransart biedt een verscheidenheid aan woningen en wordt gekenmerkt door de vele geplaveide straatjes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Details eigendom

Badkamers

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

239

Kg co²/m²/jaar

44

EPC Code

View code

Lasne

Zowel dicht bij Brussel als op het rustige Brabantse platteland, biedt Lasne een ongeëvenaarde levenskwaliteit. Met zijn valleien, bossen, weiden en winkels heeft de gemeente ook een groot aantal scholen, waardoor ze ideaal is voor het gezinsleven.