Referentie

6290571

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 240 m² ± 2.583 ft²

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

Gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de Koningstuin en de Louizalaan, aan de achterzijde van een recent gebouw, appartement met een bruto vloeroppervlakte volgens PEB van ± 240 m² met drie slaapkamers en een privétuin.

Het appartement, gelegen op het gelijkvloers aan de achterzijde van het gebouw, geeft uit op een inkomhal met vestiaire en gastentoilet en leidt naar de leefruimtes die baden in het licht dankzij dakramen en grote erkers die toegang geven tot het terras en de privé tuin gelegen op het zuidoosten. Een volledig ingerichte open keuken met kookeiland en aanrecht wordt uitgebreid met een backoffice/wasruimte. Aan de nachtzijde de hoofdslaapkamer van ± 20 m² met aparte kleedkamer en complete badkamer, twee communicerende slaapkamers van ± 15 en 13 m² of een grote slaapkamer en de bijbehorende kleedkamer met douchekamer en een laatste slaapkamer met douchekamer.

Andere: Rolluiken, videofoon, dubbele stroomventilatie, individuele boiler, gemeenschappelijke lasten 260 EUR, kelder, fietsenstalling, parkeerplaats beschikbaar als optie (200 EUR) PEB: In uitvoering

De Jardin du Roi is ideaal gelegen, niet ver van winkels en restaurants, in een rustige en karakteristieke omgeving. Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Parking

1

Koningspark

Het Koningspark ligt niet ver van de winkels en restaurants in een rustige en karakteristieke omgeving. Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.