Referentie

6272732

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 370 m² ± 3.983 ft²

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

In de gewilde wijk Fort Jaco, dichtbij winkels en openbaar vervoer, in een luxe gebouw gelegen op de begane grond, drie slaapkamer appartement van ± 370 m² omgeven door zijn grote terrassen.

Dit biedt een grote inkomhal met vestiaire, gastentoilet alsook een kantoorruimte, ruime recepties met toegang tot de terrassen en een adembenemend zicht op het park. Een grote volledig uitgeruste “Gaggenau” keuken met eethoek. Nachtzijde, een ouderlijke suite met zijn woonkamer / kantoorruimte, zijn kleedkamer, zijn doucheruimte en zijn privéterras. Een tweede slaapkamer met en-suite badkamer en de derde slaapkamer bevindt zich aan de andere kant van het appartement en heeft ook een kleedkamer en badkamer. Het gebouw heeft een dubbele oriëntatie waardoor er overdag en het hele jaar door continu zonlicht is.

Andere: gemeenschappelijke tuinen, grote kamer die dienst doet als kluis, wasruimte in de keuken, kelder, elektrische rolluiken, versterkte deur, alarm, individuele gasboiler, twee parkeerplaatsen, conciërge.

Het Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine handelszaken. Het wordt gekenmerkt door een familiale en rustige sfeer, dicht bij Belgische and internationale scholen en sportcentrums. Het is gelegen in de buurt van het Zoniënwoud en biedt gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parkings

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

249

Kg co²/m²/jaar

49

EPC Code

View code

Fort Jaco

Fort Jaco staat bekend om zijn winkels en kleine handelszaken. Het wordt gekenmerkt door een familiale en rustige sfeer. Het is gelegen in de buurt van het Zoniënwoud en biedt gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.