Referentie

6271870

Oppervlakte

± 380 m² ± 4.090 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 5.045 m² ± 54.304 ft²

In de gewilde gemeente Oud-Heverlee, in een bosrijk domein van 50 hectare, ligt dit charmante huis met bijgebouwen, dat een gevarieerde en onaangetaste sfeer creëert.

Deze woning van circa 286 m² (bruto 380 m²) werd met zorg en met de beste materialen gerenoveerd en geeft uit op een hal met vestiaire, een klein salon, een groot, gezellig salon met open haard, een bureau en een grote ingerichte keuken van Gaggenau en V-Zug, die een grote tafel van 20 personen kan ontvangen, aangevuld met een bijkeuken met dienstingang. Alles met uitzicht op de tuin met zwembad en poolhouse. Op de bovenste verdieping is een master suite met kleedkamer en badkamer, drie slaapkamers, een doucheruimte en een grote multifunctionele ruimte onder het dak. In het souterrain bevinden zich kelders, waarvan er een gewijd is aan wijn. De bijgebouwen bestaan uit een studeerkamer met open haard (en airconditioning), een garage (voor twee auto’s) omgebouwd tot salon/kantoor en een tuinkas om deze oase van rust te voltooien.

Andere kenmerken: zwembad (8*3,5m), gasboiler, airco, domotica, elektriciteit volgens de regels, 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s, garages, verlichte tuin, automatische besproeiing, EPB B.

Oud-Heverlee ligt aan de rand van Brussel, niet ver van Leuven. Het is een groene gemeenschap met veel wandelpaden, maar toch dicht bij de belangrijkste stedelijke verkeersaders.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op +32 (0) 498 237 935.

Andere details

Badkamers

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

159

Oud-Herverlee

Oud-Heverlee ligt aan de rand van Brussel, niet ver van Leuven. Het is een groene gemeenschap met een overvloed aan wandelpaden, maar toch dicht bij de belangrijkste stedelijke verkeersaders.