Referentie

6265543

Oppervlakte

± 446 m² ± 4.801 ft²

Slaapkamers

4

Op een van de meest prestigieuze lanen van Ukkel en in de gewilde wijk Sterrenwacht ligt dit appartement op tuinniveau met ongeveer 446 m² woonruimte, omgeven door terrassen en privétuinen, in een prachtig gebouw dat is ontworpen door de beroemde architect Marc Corbiau.

Dit appartement op tuinniveau, waarvan het binnenhuisarchitectuur is ontworpen door Olivier Dwek, combineert strakke lijnen en hoogwaardige materialen en bestaat uit een grote ontvangstruimte bestaande uit een woonkamer met open haard, een grote aparte eetkamer, een studeerkamer, een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek, die allemaal uitkomen op de terrassen en de ideaal gelegen tuin. De slaapkamers bestaan uit een master suite met kleedkamer en badkamer, en nog drie slaapkamers met en-suite bad-/doucheruimtes en een aparte bijkeuken. Twee dubbele garages en twee kelders maken het huis compleet.

Andere kenmerken: gepantserde deuren, privélift, alarm en videobewaking, elektrische rolluiken, Sonos audiosysteem, domotica, individuele condensatieketel op gas, ingebouwde kasten.

Het Sterrenwacht is een groene, rustige wijk binnen handbereik van winkels, openbaar vervoer en verschillende scholen. Het is een vriendelijke, gezinsvriendelijke buurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0)475 944 508.

Andere details

Badkamers

4

Garages

2

Sterrenwacht

De Sterrenwacht of het Observatorium is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije familiale buurt.