Referentie

6263632

Oppervlakte

± 353 m² ± 3.800 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 703 m² ± 7.567 ft²

In de gegeerde Elsdonk-wijk volledig vernieuwde villa met een bewoonbare oppervlakte van ± 353m² op een perceel van ± 703m² met vier slaapkamers en dubbele inpandige garage.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime leefruimte en eetkamer met open haard, volledig ingerichte moderne keuken met kookeiland. Het aangelegde terras en de tuin zijn te bereiken via de leefruimte, eetkamer en keuken. De eerste verdieping biedt plaats voor vier royale slaapkamers waarvan één met een en suite badkamer en ruimte voor dressing. Een tweede badkamer met ligbad en nog een extra douchekamer. Tevens een zolderruimte aanwezig die toegankelijk is via een uitklaptrap. Ten slotte een ruime kelder die voor polyvalente doeleinden kan ingericht worden.

Aanvullend: Totaalrenovatie met hoogwaardige materialen, energiezuinige woning, dubbele garage en oprit voor twee wagens, lichtrijke woning.

Gelegen in de gegeerde Elsdonk-wijk, nabij scholen, winkels, invalswegen, openbaar vervoer en de stad.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen op +32 (0) 470 818 722

Andere details

Badkamers

3

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

149

EPC Code

View code

Edegem

In een zeer rustige omgeving en een goede bereikbaarheid naar Antwerpen centrum en alle autowegen richting Brussel en andere grote steden.