Referentie

6257963

Slaapkamers

4

Oppervlakte

± 259 m² ± 2.788 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen aan de prestigieuze Avenue Louise, in de onmiddellijke nabijheid van de Jardin du Roi en het Bois de la Cambre, dit penthouse met een bruto oppervlakte van ± 259 m² volgens het EPC biedt vier slaapkamers en een panoramisch uitzicht over Brussel.

Het appartement, gelegen op de 10e verdieping, is bereikbaar via een privélift en opent in een inkomhal die leidt naar de ontvangstruimtes, bestaande uit een dubbele woonkamer van ± 50 m² met ingebouwde bibliotheek en tv-lounge, een eetkamer die uitkomt op het westelijk gelegen terras en een volledig ingerichte open keuken die wordt verlengd door een bijkeuken. De leefruimtes bieden een panoramisch uitzicht over de stad. Aan de nachtzijde bevindt zich een hoofdslaapkamer met een aparte dressing en eigen badkamer, twee slaapkamers met ingebouwde kasten die een badkamer delen, en een vierde slaapkamer met een eigen badkamer, die ook kan dienen als bureau met een aparte toegang vanaf de privé-overloop.

Andere: Verisure alarmsysteem, garagebox en parkeerplaats als optie beschikbaar, zonneschermen en elektrische rolluiken, eiken parketvloeren, dienstlift, grote kelder. Kosten 600 EUR: gemeenschappelijke ruimtes, verwarming, water, verzekering afstand van verhaal. PEB: E

Louizalaan wordt beschouwd als de “Champs-Elysées” in Brussel, deze wijk staat bekend om zijn vele winkels, de nachtmarkt en de vele restaurants. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het is de modieuze wijk van Brussel.

Neem voor meer informatie contact op met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parking indoor

1

Parkings

2

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

57

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.