Referentie

6257946

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 377 m² ± 4.058 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Dit gerenoveerde appartement op de negende verdieping ligt aan de Louizalaan en kijkt uit op de Abbaye de la Cambre. Het heeft een bruto vloeroppervlak van ± 377 m² en biedt drie slaapkamers, een kantoor of bibliotheek, veel buitenruimte en een prachtig vrij uitzicht.

De hoofdingang van het appartement heeft een grote garderobe en leidt naar de receptieruimtes: een grote woonkamer met balkon en direct uitzicht op de Abbaye de la Cambre, een eetkamer met terras waar je kunt genieten van de zonsondergang, een multifunctionele kamer die kan worden gebruikt als kantoor of tv-kamer, en een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek die ook toegankelijk is via de dienstlift. Dankzij de grote ramen en het vrije uitzicht geniet de flat van veel natuurlijk licht. s Nachts is er een master suite met kleedkamer en eigen badkamer. De andere twee slaapkamers hebben ook een eigen badkamer en balkon.

Overige: verplichte lock-up à EUR 200, rolluiken, kelder, wijnkelder, wasruimte, vloerverwarming, conciërge in het gebouw. Kosten EUR 850: gemeenschappelijk, verwarming, koud water, conciërge. GRP: D

De Louizalaan wordt beschouwd als de “Champs-Elysées” van Brussel, bekend om zijn vele winkels, avondmarkten en restaurants. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en is de meest trendy wijk van Brussel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parking indoor

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

192

Kg co²/m²/jaar

23

EPC Code

View code

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.