Referentie

6251154

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 116 m² ± 1.249 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

In het hart van Brussel, tussen het Stephanieplein en het Kasteleinplein, gemeubeld penthouse gelegen in een recent condominium met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 116 m² met twee slaapkamers met terrassen.

Modern appartement smaakvol ingericht in een eigentijdse stijl, gelegen op de bovenste verdieping van een volledig gerenoveerd en beveiligd gebouw. Met deze luxueuze afwerkingen bestaat deze laatste uit een grote woonkamer die uitkomt op een groot ideaal georiënteerd terras, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken met aangrenzende wasruimte, een nachthal die twee slaapkamers bedient met hun badkamer en-suite badkamer en een balkon.

Andere: grote kelder, optionele parkeerplaats (175 EUR), parketvloer, dubbele beglazing, gordijnen en zonwering inbegrepen, tv- en internetabonnement inbegrepen.

Het Kastelein staat bekend om zijn ligging niet ver van het stadscentrum en vlakbij het Ter Kamerenbos. Het staat vol met allerlei soorten restaurants, winkels en de markt is erg populair. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melody Bingoni op +32 (0)2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Parking indoor

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

128

Kg co²/m²/jaar

25

EPC Code

View code

Kasteleinplein

Het Kasteleinplein staat bekend om haar ideale ligging nabij het ​​centrum en is in de buurt van het Terkamerenbos. Je vindt er heel veel restaurants van alle soorten, winkels en de markt is er zeer populair. Snelle en gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer.