Referentie

6264310

Oppervlakte

± 192 m² ± 2.067 ft²

Slaapkamers

2

Gelegen op de grens van Ukkel en Elsene, in de stad Vorst, op een steenworp afstand van de Molièrelaan en de prachtige winkels van de Rue Vanderkindere, biedt “Les Lofts de Molière” drie nieuwe lofts aan gelegen op de 2e verdieping van ‘een gebouw dat herbestemd is tot hedendaagse woningen. De onmiddellijke nabijheid van het Brugmannplein en Parc Marconi zijn complementaire troeven van dit project.

Loft 8 bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, vestiaire, een ruime en lichtrijke open woonkamer van ± 118 m² (gedeeltelijke plafondhoogte van ± 5,5 m), een keukenhoek (nog te ontwikkelen) en een bijkeuken/wasruimte, allemaal met toegang tot een prachtig terras van ± 13 m², op het westen, binnen het eiland. De privétrap brengt ons naar de bovenverdieping op een mezzanine-kantooroverloop met 2 slaapkamers met eigen badkamer: een hoofdslaapkamer met kleedkamer en complete badkamer en een slaapkamer met doucheruimte en toilet.

Overige: nieuwe appartementen (eerste bewoning), verkoop onder voorbehoud van 12,5% registratiekosten, voorgeïnstalleerde keukentechniek, lift, PEB B tot C, gepantserde deuren, aluminium kozijnen, inbouw dimbare LED-verlichting, buitenzonwering op zonne-energie, individuele gasboilers , ventilatie, parkeerplaatsen (interieur: € 39.500,- – buiten: € 25.000,-) en kelders (€ 5.000,-) op de overloop. Onmiddellijke beschikbaarheid.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

107

Kg co²/m²/jaar

21

EPC Code

View code

Brugmannplein

Het Brugmannplein is bekend om de hoge levenskwaliteit van de buurt. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt in de buurt van een aantal middelbare scholen.