Referentie

6235182

Oppervlakte

± 450 m² ± 4.844 ft²

Slaapkamers

8

Terrein

± 70.000 m² ± 753.473 ft²

Dit ruiterhuis aan de rand van Brussel ligt op iets meer dan 7 hectare grond en heeft directe toegang tot het Zoniënwoud.

Het pand bestaat uit een modernistische villa met 450 m² woonoppervlak (moet gerenoveerd worden) met binnen- en buitenzwembaden, een onafhankelijke conciërgewoning (woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer) en een grote garage. De woning biedt lichte ontvangstruimten, een ingerichte keuken, 5 slaapkamers en 4 badkamers. Er is ook een appartement met 1 slaapkamer en 1 badkamer met een eigen ingang. 

Overige: PED D. Paardenboxen, overdekte piste (20 op 40). Mogelijkheid tot aankoop van 2 extra percelen grond (50 are en 25 are). 

Het gehucht Gaillemarde ligt ten zuidwesten van de gemeente La Hulpe, op bijna 4 km van het centrum met het station en aan de rand van het domein van Argenteuil. Het bestaat uit ongeveer 200 charmante woningen die erg populair zijn geworden. 

Voor meer informatie en een afspraak voor een bezoek kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op 0475/69.27.22

Andere details

Badkamers

6

Garages

2

EPC

C

Gaillemarde

Gelegen ten zuid-westen van Terhulpen, op meer dan 4 km van het centrum, het station en aan de rand van het domein van Argenteuil, telt het gehucht van Gaillemarde een 200-tal woningen met begeerde onmiskenbare charme.

ter Hulpen

Dichtbij het meer van Genval in een rustige en groene omgeving Terhulpen biedt een rustige leefomgeving. Gelegen niet ver van de toegangen tot Brussel en dichtbij restaurants en de winkels, zal het wandelaars en fietsers plezieren;