Referentie

6234873

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 161 m² ± 1.733 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Aan de rand van de Ter Kamerenabdij en vlakbij de Louizalaan, appartement met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 161 m² met twee slaapkamers, vrij zicht op de Koningstuin en een aangename privétuin met uitzicht op de Vijvers van Elsene.

Het dubbelappartement gelegen op de 1e verdieping komt uit op een inkomhal met gastentoilet en geïntegreerde vestiaire en leidt naar de woonkamers die baden in het licht dankzij de grote erkers met uitzicht op de Koningstuin. Ze bestaan ​​uit een woonkamer van ± 52 m² en een volledig ingerichte open keuken met kookeiland. Het slaapgedeelte biedt een hoofdslaapkamer met complete badkamer en een tweede slaapkamer met eigen doucheruimte. Beide slaapkamers geven toegang tot de grote tuin van ± 290 m² op het zuidoosten met vrij zicht op de vijvers van Elsene. Een aparte en uitgeruste wasruimte maakt het pakket compleet.

Andere: verlichting en gordijnen, buitenluiken aan de achterzijde, alarmsysteem, videofoon, automatisch sproeisysteem, optionele parkeerplaats (verplicht), gemeenschappelijke lasten van 350 EURO en privéverwarming. PEB: C-

De wijk Koningstuin is ideaal gelegen, niet ver van winkels en restaurants in een rustige en karakteristieke omgeving. Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Parking

1

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

27

Koningspark

Het Koningspark ligt niet ver van de winkels en restaurants in een rustige en karakteristieke omgeving. Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.