Referentie

6233157

Slaapkamers

6

Oppervlakte

± 627 m² ± 6.749 ft²

Terrein

± 1.315 m² ± 14.155 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

In het hart van de Sterrenwacht, woning gebouwd in 2017 met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 627 m² met zes slaapkamers en een tuin op het zuidwesten.

De woning, ontworpen door een Zwitsers architectenbureau, komt uit op een grote inkomhal met geïntegreerde vestiaire en gastentoilet en leidt naar de eetkamer en de dubbele woonkamer met een oppervlakte van ± 70 m² met geïntegreerde bibliotheek en open haard met uitzicht op een tuin ontworpen door architect Eric Dhondt. Een keuken met een oppervlakte van ± 28 m² volledig uitgerust met Boretti fornuis, kookeiland en ontbijthoek geeft toegang tot het overdekte terras. Op de eerste verdieping de hoofdslaapkamer van ± 46 m² met kleedkamer, badkamer, Japans toilet en terras en twee andere slaapkamers van ± 15 en 18 m² met geïntegreerde kleedkamer, privébadkamer en terras. Op de tweede verdieping, twee slaapkamers van ± 18 m² met kleedkamer en badkamer, een familiekamer uitgebreid met een terras van ± 18 m². Een studio met een zesde slaapkamer en douche, een ingerichte wasruimte en kelders.

Andere: tuinmeubilair en accessoires (robotgrasmaaier), vloerverwarming, alarm, domotica, zonnepanelen met accu, airconditioning, dubbele stroom ventilatie, regenwaterrecuperatie, waterontharder, driefasig laadstation, kosten: 750 EUR, PEB : B

Sterrenwacht, is een groene en rustige buurt gelegen niet ver van kleine winkels en openbaar vervoer en vlakbij diverse scholen. Het is een gastvrije en familiale buurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

6

Parkings indoor

2

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

19