Referentie

6191773

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 577 m² ± 6.211 ft²

Terrein

± 232 m² ± 2.499 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen aan de prestigieuze Avenue Molière en in de directe nabijheid van Place Brugmann, beschikt dit bourgeois huis, vermeld in de inventaris van het architecturaal erfgoed van Brussel, over een bruto oppervlakte volgens EPC van ± 577 m² met een loftachtige uitstraling.

Het volledig gerenoveerde huis opent naar een ruime inkomhal die leidt naar de bel-etage met loftachtige leefruimtes, verrijkt met een functionele open haard en toegang gevend tot het terras en de tuin. Een volledig uitgeruste open keuken met een Lacanche fornuis vervolledigt de eetkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich de mastersuite met een open haard, een grote ingebouwde kleedkamer, een boudoir of kantoor en een volledige badkamer. De tweede verdieping biedt twee slaapkamers die een badkamer delen en een kantoorruimte of boudoir. De bovenste verdieping is een grote kantoor-/studio-/familiekamer van ongeveer 100 m². Op de benedenverdieping bevindt zich een kantoor dat toegankelijk is via een tweede onafhankelijke ingang, een wasruimte en een speelkamer die uitkomt op de tuin.

Andere: Alarmsysteem, privégarage inbegrepen, waterontharder, kelders, onderhoudskosten: €350. PEB: C

Avenue Molière is een van de mooiste lanen van Brussel. Breed, groen en aangenaam om te wonen, het bevindt zich in een rustige buurt dicht bij restaurants en kleine winkels, met gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

Parking indoor

1

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

25

Molière (Ukkel)

De Molièrelaan is één van de mooiste lanen van Brussel, meer bepaald van Ukkel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving dicht bij restaurants en kleine winkeltjes.Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.