Referentie

6191111

Slaapkamers

4

Oppervlakte

± 345 m² ± 3.714 ft²

Terrein

± 216 m² ± 2.325 ft²

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

Ideaal gelegen in een rustige straat tussen het Brugmannplein en de Molièrelaan, volledig gerenoveerde woning met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 345 m², biedt drie slaapkamers en een extra slaapkamer en een tuin.

Het huis heeft een gevelbreedte van 9 meter en bestaat op de begane grond uit een grote inkomhal met gastentoilet, een dienstmeisjeskamer met doucheruimte. Een ontvangstwoonkamer of kantoor met toegang tot de tuin van ± 216 m² en een terras van ± 30 m². Op de eerste verdieping, een grote woonkamer met woon- en eetkamer, een aparte volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek die toegang geeft tot een tweede terras. Op de bovenste verdieping een hoofdslaapkamer met kleedkamer en eigen badkamer, de laatste twee slaapkamers hebben ook hun kleedkamer en delen een badkamer.

Andere: garage met elektronische deur, wasruimte op de begane grond, grote kelders, verwarming op gas, alarm. PEB: G

Brugmannplein staat bekend om zijn levenskwaliteit, het is een rustige en groene omgeving omringd door winkels en restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt niet ver van diverse gerenommeerde scholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parkings

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

Kg co²/m²/jaar

83

EPC Code

View code

Brugmannplein

Het Brugmannplein is bekend om de hoge levenskwaliteit van de buurt. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt in de buurt van een aantal middelbare scholen.