Referentie

6191006

Oppervlakte

± 793 m² ± 8.536 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 1.182 m² ± 12.723 ft²

Uniek historisch gebouw met een totale bewoonbare oppervlakte van ± 793 m² en een tuin van ± 540 m² temidden van Mechelen. 

Het geheel doet op dit moment dienst als luxueuze interieurzaak met achterliggend een eigen atelier en magazijn. De gelijkvloerse verdieping heeft de invulling van een winkel, mits omvorming kan dit omgetoverd worden tot een leefkeuken met verscheidene leefruimtes die toegang hebben tot de tuin. Op de eerste verdieping is er de keuken met royale eetkamer en leefruimte, deze verdieping kan dienst doen als de master verdieping. Op de bovenste twee etages is er een badkamer en nog 3 slaapkamers, waarvan 1 voorzien is van een aparte leefruimte. In de Zuid-Oost geörienteerde tuin met charmant winterterras is het heerlijk vertoeven.  

Aanvullend: De tuin kan bereikt worden via een aparte toegang langs de achterzijde. De historische gevels liggen recht tegenover de stiltetuin van het Aartsbisschoppelijke Paleis waardoor rust en licht gegarandeerd is. Optioneel zijn het huis aan de linkerzijde en een ruim atelier mee aan te kopen. 

Mechelen biedt een unieke combinatie van historische charme, culturele levendigheid en moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen. Bovendien is de stad gunstig gelegen tussen grote steden als Brussel en Antwerpen. 

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen op +32 470 818 722.

Andere details

Badkamer

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

376

EPC Code

View code

Mechelen

Mechelen ligt in het hart van Vlaanderen, ideaal gelegen halfweg tussen Brussel en Antwerpen. Het is een dynamische met veel winkels en restaurants stad met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer