Referentie

6190927

Oppervlakte

± 580 m² ± 6.243 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 5.700 m² ± 61.354 ft²

Ideaal gelegen in de zeer aangename wijk Pins Noirs, aan de rand van het Forêt de Soignes, villa met een oppervlakte van ± 580 m² volgens Peb uit 1958 en de twee bijgebouwen verbouwd tot appartement en kantoor. De villa staat op een perceel van 57 are op het zuiden. Het huis werd in 2013 volledig gerenoveerd om het prestige van het oude te combineren met charme en moderne technieken.

Het bestaat uit een ruime hal, een controlekamer en gastentoilet, een woonkamer met open haard en bibliotheek, een volledig uitgeruste keuken met AGA fornuis en eigen ingang en ontbijtruimte, een aparte eetkamer die kan openen naar de keuken en/of woonkamer, allemaal met toegang tot het terras en de tuin, en twee aparte kantoren maken de eerste verdieping compleet.  

Boven is de master suite met kleedkamer en badkamer en een eigen terras, twee andere slaapkamers hebben ook kleedkamers en doucheruimtes. De laatste drie slaapkamers delen twee badkamers. De bijgebouwen worden momenteel gebruikt als kantoor en de tweede als wintertuin, met een open haard, een doucheruimte en een kleine keuken, beide met onafhankelijke toegang.

Andere kenmerken: beveiligingssysteem, sauna, wijnkelder, garage voor twee auto’s en talloze buitenparkeerplaatsen, zonnepanelen, omheinde tuin, fruitbomen en beplanting van Palick van Hövell.  

De wijk Baron d’Huart biedt een rustige omgeving dicht bij alle voorzieningen. Het is niet ver van winkels en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Neem voor meer informatie contact op met Bertrand de Moffarts op +32 475 944 508. 

Andere details

Badkamers

5

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

192

Kg co²/m²/jaar

39

EPC Code

View code

Baron d'Huart

De wijk Baron d'Huart is een zeer groene omgeving te genieten van prachtige vijvers, gelegen in de buurt van beroemde musea. 20 minuten van het centrum van Brussel en Leuven.