Referentie

6190522

Slaapkamers

5

Oppervlakte

± 300 m² ± 3.229 ft²

Terrein

± 4.900 m² ± 52.743 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Ideaal gelegen, niet ver van het centrum van Hoeilaart, op een perceel van 49 are, lage energievilla met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 300 m². Het biedt vier slaapkamers, een zelfstandig appartement, een buitenzwembad, een paardensporttrainingsfaciliteit en een baan.

De villa bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een grote woonkamer met woongedeelte en open haard, eetkamer die uitkomt op het terras en de tuin, een aparte volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek. Op hetzelfde niveau, een onafhankelijk appartement met een volledige slaapkamer. Nachtzijde, op de eerste verdieping de hoofdslaapkamer met complete badkamer en privéterras, drie andere slaapkamers, waarvan één met een terras, een badkamer en een doucheruimte. Op de tweede en laatste verdieping een multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden als kantoor of werkplaats. Aan de paardenzijde paardenbox, zadelkamer met kasten (om te bouwen tot box), twee verzorgingsruimtes (warm water, koud water, solarium), een weidegedeelte en een paddock.

Andere: lift, speelkamer in de kelder, garages voor 3 auto’s, parkeerplaats buiten, wijnkelder, fotovoltaïsche panelen, zonne-energie voor het zwembad, waterontharder. PEB: A

Dit eigendom vlakbij Brussel, het Solvaypark en het Zoniënwoud geniet van een uitzonderlijke ligging tussen stad en platteland.

Voor overige aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

Parkings indoor

3

EPC

C

Hoeilaart

Het Zoniënwoud maakt het grootste deel uit van het grondgebied van de Hoeilaart, die door haar oude traditie van druiventeelt beroemd is.