Referentie

6187975

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 133 m² ± 1.432 ft²

Ideaal gelegen op de derde verdieping van een gebouw aan de Louizalaan, tussen Kastelein en Flageyplein, gerenoveerd appartement met een bruto vloeroppervlakte volgens PEB van ± 133 m² met twee slaapkamers en vrij zicht op de Louizalaan.

Het appartement komt uit op een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet en leidt naar de leefruimtes met een woon-/eetkamer badend in het licht en een aparte volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. Aan de nachtzijde een hoofdslaapkamer met geïntegreerde kleedkamer en eigen badkamer en een tweede slaapkamer met doucheruimte.

Andere: wasmachine/droger, vier parkeerplaatsen beschikbaar als optie, eiken parketvloer, beveiligde deur, videofoon. Kosten: gemeenschappelijk, verwarming, elektriciteit, water, internet & televisie 350 EUR. Mogelijkheid tot verhuur op korte termijn (drie, zes, negen of twaalf maanden). PEB: C-

De Louizalaan wordt beschouwd als de “Champs-Elysées” van Brussel, deze wijk staat bekend om zijn talrijke winkels, zijn avondmarkt en zijn talrijke restaurants. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het is de trendy wijk van Brussel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

Parkings indoor

4

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

31

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.