Referentie

6150572

Slaapkamers

5

Oppervlakte

± 367 m² ± 3.950 ft²

Terrein

± 5.100 m² ± 54.896 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen in Ohain, tussen Terhulpen en Waterloo, ruime, volledig gerenoveerde villa met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 367 m² met vijf slaapkamers op een perceel van 21 hectare met zwembad en open zicht op het omliggende platteland.

Het huis komt uit op een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet, deze leidt naar het kantoor van ± 29 m² en de woonkamers bestaande uit een eetkamer van ± 32 m² met open haard, een salon van ± 33 m² met een tweede open open haard en een aparte volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. Alle woonkamers geven toegang tot de ideaal georiënteerde tuin. Boven biedt het slaapgedeelte een master suite van ± 24 m² met kleedkamer en en-suite badkamer, twee slaapkamers van ± 15 m² ± 13 m² elk met hun eigen doucheruimte en twee slaapkamers van ± 13 m² en ± 12 m² die een badkamer.

Andere: zwembad met warmtepomp, talrijke kelders, garage voor twee auto’s, wasruimte, kelder van ± 125 m², elektrische rolluiken in elke slaapkamer, verwarming op olie, toegangspoort, kosten voor tuinonderhoud 200 EUR. PEB: E.

Met zijn prestigieuze villa’s staat de entiteit Ohain bekend om de aantrekkingskracht van zijn landschappen en zijn dorpsplein, geclassificeerd en gerapporteerd als een van de mooiste van België.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

Parkings indoor

3

Parkings

3

EPC

C

Lasne

Zowel dicht bij Brussel als op het rustige Brabantse platteland, biedt Lasne een ongeëvenaarde levenskwaliteit. Met zijn valleien, bossen, weiden en winkels heeft de gemeente ook een groot aantal scholen, waardoor ze ideaal is voor het gezinsleven.