Referentie

6148208

Slaapkamers

4

Oppervlakte

± 257 m² ± 2.766 ft²

Terrein

± 416 m² ± 4.478 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

In de directe omgeving van de wijk Florida, in een rustige, boomrijke straat, volledig gerenoveerde 3-gevel gezinswoning, eerste bewoning, met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 257 m² op een perceel van ± 416 m² met 4 slaapkamers en een kantoor.

Het huis komt uit op een inkomhal met vestiaire en gastentoilet en leidt naar de woonkamers waaronder een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken met centraal eiland dat uitkomt op de eetkamer van ± 20 m², een tv-lounge/familiekamer van ± 15 m² en een woonkamer kamer van ± 25 m² met open haard die uitkomt op het terras en de tuin op het zuidwesten. Op de bovenste verdiepingen bedient de mezzanine een groot kantoor van ± 15 m² en op de eerste verdieping de hoofdslaapkamer van ± 19 m² met aparte kleedkamer en complete badkamer en een tweede slaapkamer van ± 19 m² met geïntegreerde kleedkamer, kantoorruimte, terras en eigen doucheruimte. De tweede verdieping biedt twee slaapkamers van ± 15 en 24 m² met geïntegreerde kleedkamers die een doucheruimte delen.

Andere: Talrijke kelders, wasruimte, videofoon, alarmsysteem, Miele-huishoudelijke apparaten, waterontharder, parkeerplaatsen buiten. PEB: D.

De wijk Florida is ideaal gelegen in een groene en rustige omgeving, vlakbij het Ter Kamerenbos, het openbaar vervoer en de winkels van Avenue De Fré en Rue Edith Cavell.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Parkings indoor

3

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

36

Florida

In het hart van Ukkel, de wijk Florida/Montjoie is een levendige wijk met veel winkels, parken en restaurants, dicht bij het Ter Kamerenbos.