Referentie

6143480

Oppervlakte

± 334 m² ± 3.595 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 6.316 m² ± 67.985 ft²

Gelegen in Ransbeck, niet ver van de golfbaan van Waterloo en de toegangswegen naar Brussel, bevindt deze villa van ±334 m² (volgens PEB) zich op een terrein van ±63 are.

De villa is verdeeld over 2 verdiepingen, waaronder de begane grond, met een hal die uitkomt op een grote ruimte met een volledig uitgeruste keuken met een centraal eiland, plus een dubbele woonkamer die uitkomt op een grote erker en voorzien is van een dubbelzijdige cassettetelevisie. Boven zijn er 4 slaapkamers, waaronder een ouderslaapkamer, waarvan er een een aparte toegang heeft, en 3 doucheruimtes. De zolder kan worden verbouwd. Ontworpen met comfort in het achterhoofd, zal deze villa toekomstige kopers de kans geven om hun koffers neer te zetten en een nieuw hoofdstuk van vredig leven te beginnen. Deze eigendom past perfect in zijn omgeving, met een boomgaard, paardenstallen, een ontspanningsruimte met terras, een verwarmd zwembad en een BBQ-hoek.

Andere Kenmerken: PEB B, Buderus oliegestookte ketel. Lucht-water warmtepomp. 17 fotovoltaïsche panelen. Veel bergruimte. Bijkeukens, wijnkelder, garage en wasruimte.
 
Met zijn prestigieuze villa’s staat Ohain à Lasne bekend om zijn aantrekkelijke landschap en geklasseerde dorpsplein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op +32 (0) 475 69 27 22.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

138

Lasne

Zowel dicht bij Brussel als op het rustige Brabantse platteland, biedt Lasne een ongeëvenaarde levenskwaliteit. Met zijn valleien, bossen, weiden en winkels heeft de gemeente ook een groot aantal scholen, waardoor ze ideaal is voor het gezinsleven.