Referentie

6141932

Oppervlakte

± 400 m² ± 4.306 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 1.045 m² ± 11.248 ft²

In de wijk Prins van Oranje, een eigentijdse villa ontworpen door architect Bruno Erpicum in 2015 en ingericht door binnenhuisarchitect Laurence Sonck, die de ruimtes perfect tot hun recht heeft laten komen en de voorkeur heeft gegeven aan comfort en moderne technieken.

Omringd door terrassen en genesteld in het hart van een weelderige natuurlijke omgeving, strekt dit prachtige verblijf zich uit over 400 m² bruto vloeroppervlak (380 m² EPC) in een aangelegde tuin op het zuiden die ±11 are beslaat De lichte ontvangstruimten bestaan uit een woonkamer met open haard, een grote eetkamer met gezellige hoek die uitkomt op de volledig uitgeruste keuken en de tuin. Op de benedenverdieping een ruime master suite met dubbele kleedkamer en badkamer, 2 suites met op maat gemaakt houtwerk en doucheruimte, een thuisbioscoop die uitkomt op een Engelse binnenplaats en een extra slaapkamer met doucheruimte. Een zwembad met tegenstroom en een poolhouse maken deze uitzonderlijke woning, een juweeltje van rust, compleet.   

Andere kenmerken: domotica, Sonos-systeem, alarm met camera’s, vloerverwarming, dubbele doorstroming, kelder, wasruimte, wijnkelder, garage voor één auto en mozaïek zwembad (warmtepomp en zonnescherm), PEB C+.

De Prince d’Orange is ideaal gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Het is een aangename buurt die een groene en rustige omgeving biedt, maar toch dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.  

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Corinne Thumelaire +32 (0) 498 23 79 35.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

112

Kg co²/m²/jaar

20

EPC Code

View code

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.