Referentie

6140458

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 185 m² ± 1.997 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen tegenover Seny Park, in een gebouw ontworpen door het architectenbureau Archi 2000, nieuw appartement met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 185 m² met twee slaapkamers, een kantoor en een terras van ± 70 m² ideaal georiënteerd.

Het appartement gelegen op de 3e verdieping van een nieuwbouw gebouw komt uit op een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet en leidt naar de leefruimte met een oppervlakte van ± 70 m² inclusief een volledig ingerichte open Bulthaup keuken met kookeiland en een woon-/eetkamer met toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras met vrij zicht op het park. Het slaapgedeelte biedt een masterbedroom met een oppervlakte van ± 15 m² met aparte kleedkamer en en-suite badkamer en een tweede slaapkamer met een oppervlakte van ± 12 m² met kantoorruimte en eigen doucheruimte. Een kantoor met geïntegreerde berging en een aparte ingerichte wasruimte completeren het appartement.

Andere: zonneschermen, zonwering en gordijnen, verlichting, vloerverwarming, dubbelstroomventilatie, een optionele parkeerplaats 150 EUR (verplicht). Kosten: 150 EUR onderhoud en elektriciteit van de gemeenschappelijke ruimtes PEB: B+.

Parc Seny biedt een groene en rustige omgeving dichtbij de voorzieningen. Het ligt niet ver van winkels en restaurants en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

Nieuwbouw