Referentie

6139214

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 215 m² ± 2.314 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen tegenover het Woluwepark, in een gebouw ontworpen door architectenbureau Archi 2000, hoekappartement met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 215 m² met drie slaapkamers en een ideaal georiënteerd terras.

Het nieuwe appartement gelegen op de 2e verdieping van het Green Hill-project komt uit op een grote inkomhal met geïntegreerde vestiaire en gastentoilet en leidt naar de leefruimte met een oppervlakte van ± 60 m² badend in het licht dankzij de grote erker op volledige hoogte ramen met uitzicht op het privépark. Het omvat een volledig uitgeruste keuken met kookeiland en ontbijthoek en een woon-/eetkamer met toegang tot het terras van ± 36 m² met een helder, met bomen omzoomd uitzicht op het privépark. Het slaapgedeelte biedt een hoofdslaapkamer met een oppervlakte van ± 27 m² met kleedkamer, badkamer en terras en twee andere slaapkamers van elk ± 16 en 15 m² met eigen doucheruimte en terras. Een aparte wasruimte maakt het pakket compleet.

Andere: alarmsysteem, gashaard, zonneschermen, elektrische zonwering, verlichting, vloerverwarming, dubbele stroom ventilatie, dubbele garagebox optioneel € 250 (verplicht) met oplader voor elektrische auto, grote kelder, conciërge, kosten: 380 EUR onderhoud en elektriciteit van de gemeenschappelijke ruimtes. PEB: B+.

Woluwe Park biedt een groene en rustige omgeving dichtbij de voorzieningen. Het ligt niet ver van winkels en restaurants en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, de Ring in het centrum van Brussel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Parkings indoor

2

Parking

1

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

10.67

Park van Woluwe

Het Woluwepark biedt een groene en rustige omgeving in de buurt van allerlei faciliteiten. Het ligt dicht bij winkels en restaurants en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoernetwerk.