Referentie

6134940

Oppervlakte

± 59 m² ± 639 ft²

Terrein

± 46 m² ± 498 ft²

Gelegen in het hart van Oudergem, aan de ingang van Brussel en op een steenworp afstand van het Zoniënwoud, is het project “Moonrise” een nieuwbouwontwikkeling van 68 appartementen, variërend van studio’s tot appartementen met 4 slaapkamers. De ideale locatie biedt een uitgebalanceerde levenskwaliteit tussen ontspanning, werk en vrije tijd, waarbij de voordelen van de stad en de rust van groene ruimtes perfect worden gecombineerd.
Dit project is het resultaat van de herontwikkeling van een voormalig kantoorgebouw tot kwaliteitswoningen.

De studio, gelegen op het tuinniveau en gericht op het zuiden, heeft een bruto oppervlakte van ± 59,4 m² en bestaat uit een lichte, open woonkamer met een uitgeruste Amerikaanse keuken, die toegang geeft tot het terras van ± 24,2 m² en de privétuin van ± 46,3 m². Verder is er een slaaphoek, een douchekamer, een wc en een wasruimte.

Overige kenmerken: EPB A of B, warmtepompen, lage temperatuur radiatoren, zonnepanelen, parkeerplaatsen (40.000 €) en kelders, fietsenstalling. Splitsing van de grondwaarde (onderworpen aan registratierechten van 12,5 %) en de bouwwaarde (onderworpen aan btw van 21 %).

Oudergem is een groene en rustige gemeente, gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer, en biedt de mooie groene promenade. Dicht bij het Zoniënwoud biedt het een uitstekende balans tussen natuur en stad. Winkels, ziekenhuizen en scholen zijn in de directe omgeving te vinden.

Voor meer informatie, neem contact op met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Andere details

Badkamer

1

EPC

Nieuwbouw

Oudergem

Oudergem is een groene en rustige stad, gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en profiteert van de prachtige groene boulevard. Dicht bij het Zoniënwoud biedt het een uitstekend compromis tussen natuur en stad. Winkels, ziekenhuizen en scholen bevinden zich in de directe omgeving.