Referentie

6129084

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 259 m² ± 2.788 ft²

Terrein

± 960 m² ± 10.333 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen in een wijk met toegang tot Waterloo, dichtbij de internationale economieën en de handel, is de villa gerenoveerd tot een brute oppervlakte-opslag van ± 259 m² met drie kamers, een bureau op een terrein van ± 960 m² ideaal georiënteerd .

Het huis in een entreehal met vestiaire en toiletuitnodigingen en een bureau- en ruimteverblijf met een muntbar verlengt de Amerikaanse keuken met een muntstuk en een semi-open kribbe met toegang in de tuin. Twee ideaal georiënteerde terrassen, een overdekt terras, een potager en een jacuzzi in de tuin zorgen voor een winstgevend pleinement in de tuin. A l’étage, de hoofdkamer met dressing en badkamer, een tweepersoonskamer met geïntegreerde dressing en een privatieve badkamer en een troisième kamer met espace bureau, badkamer en dressing en kamer op een tussenverdieping. Een gescheiden buanderie is het complete ensemble.

Andere: vloerverwarming, buitenverlichting, dubbele carport, beveiligde poort. PEB: B.

In één van de mooiste woonwijken van Waterloo, aan de rand van het Zoniënwoud, biedt deze wijk een rustige woonomgeving, niet ver van de winkels van Waterloo en Sint-Genesius-Rode.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parkings

2

EPC

C

Waterloo

Waterloo Centrum biedt een directe toegang tot winkels en restaurants. Het ligt niet ver van gerenommeerde scholen, sportcentra en de Ring. Er is een gemakkelijk bereikbaar openbaar vervoer.