Referentie

6121024

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 221 m² ± 2.379 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

In de onmiddellijke omgeving van Place Stéphanie, in een volledig gerenoveerd 19e-eeuws herenhuis, nieuw appartement met een bruto vloeroppervlakte volgens PEB van ± 221 m² met twee slaapkamers en een terras.

Het appartement voor eerste bewoning bevindt zich op de 2e verdieping van een herenhuis dat is opgenomen in de inventaris van het architectonisch erfgoed van Brussel. Het komt uit op een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet en leidt naar de leefruimte met een oppervlakte van ± 80 m² met hoge plafonds en voorzien van een volledig uitgeruste open keuken, een eetkamer en een dubbele woonkamer met toegang tot het achterterras en biedt vrij zicht op de gemeenschappelijke tuin. Het slaapgedeelte biedt een hoofdslaapkamer van ± 30 m² met complete badkamer en balkon en een tweede slaapkamer van ± 21 m² met eigen doucheruimte. Een aparte wasruimte maakt het pakket compleet.

Andere: bedrijfshuur mogelijk, vloerverwarming, dubbele stroom ventilatie, videofoon, beveiligde deur, provisie van kosten 500 EUR voor schoonmaak en elektriciteit van de gemeenschappelijke ruimtes, privé verwarming en warm water, kelder, diverse parkeerplaatsen beschikbaar als optie. PEB: C

De Louizawijk staat bekend om de nabijheid van winkels en de ruime keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het stadscentrum en de omliggende gemeenschappen dankzij tal van openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

EPC

Nieuwbouw

Kg co²/m²/jaar

26

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.