Referentie

6120690

Oppervlakte

± 274 m² ± 2.949 ft²

Slaapkamers

3

Gelegen in het hart van Prins van Oranje, in een groene omgeving, biedt deze elegante duplex op de begane grond van een appartementenvilla ontworpen door Marc Corbiau een oppervlakte van ± 274 m².

Het appartement baadt in het licht en biedt prachtige helderheid in elke kamer. Voorbij de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt dit appartement uit op een lichte woonkamer met open haard, een eetkamer en een nieuwe volledig uitgeruste keuken. De begane grond biedt directe toegang tot de privétuin die leidt naar het beveiligde gemeenschappelijke park. Boven ontdekken we een hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer, evenals twee slaapkamers die elegant zijn uitgerust met geïntegreerd schrijnwerk. Deze kamers hebben een eigen badkamer. Het gebouw is perfect onderhouden en heeft recente renovaties ondergaan (gevels, terrassen, dak, schoorstenen, nieuwe ketel).

Andere: Massief eiken parketvloer, maatwerk timmerwerk, dubbele afgesloten garage, een grote kelder, alarm, gepantserde deur, individuele boiler, bouw 2010, renovatie 2022, PEB: D.

Aan de rand van het Zoniënwoud en het Ter Kamerenbos, is de Prins van Oranje een wijk die ideaal gelegen is, vlakbij Fort Jaco. Het biedt een rustige woonomgeving en toch dichtbij het stadscentrum.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck +32 (0) 493 51 29 00.

Andere details

Badkamers

3

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

197

EPC Code

View code

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.