Referentie

6114992

Oppervlakte

± 650 m² ± 6.997 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 130.000 m² ± 1.399.307 ft²

Gelegen temidden van het natuurgebied in de Dijlevallei, prachtige 18de eeuwse Brabantse vierkantshoeve met bewoonbare oppervlakte van ± 650 m² op een terrein van ± 13 hectare.

Rond de eeuwenoude eik op het binnenhof bevinden zich meerdere paardenboxen en het statige woonhuis. De Hoeve ‘Lindenhof’ bestaat uit meerdere gebouwen. Het hoofdgebouw biedt een ruime hall in blauwe steen, een woonkamer met open haard in Louis XIII-stijl, een eetkamer en een volledig ingerichte keuken met orangerie. Verder een bureau en verwarmde veranda. De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers en 3 badkamers. Naast het hoofdgebouw bevindt zich een bijgebouw met living, keuken en een slaapkamer met badkamer. Daarbij biedt de imposante schuur tal van mogelijkheden en herbergt de mooi gerenoveerde oude priorij gewelfde stallingen voor paarden. De ± 13 hectare weiden zijn veilig afgespannen en opgedeeld in percelen met diverse afmetingen en dus ideaal voor paardenhouderij.

Andere : conciërge woning, kapel, opslagruimte, achterliggend natuurgebied van ± 250 hectare.

Het eigendom is gelegen in de Dijlevallei ten zuiden van Leuven en op 20 kilometer van Brussel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Andere details

Badkamers

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

573

EPC Code

View code

Huldenberg

Met een goede bereikbaarheid naar Brussel en Leuven, is Huldenberg een groene gemeente in het Vlaamse Gewest. Er zijn daar veel boerderijen en kastelen.