Referentie

6110066

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 210 m² ± 2.260 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Ideaal gelegen tussen het Brugmannplein en de Châtelain, ruim appartement van 210 m² met een groot achterterras van 20 m² in een recent gebouw met een eersteklas afwerking. 

Het appartement met privéliftingang bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een grote woonkamer die uitgeeft op het terras, een aparte volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek. Het slaapgedeelte bestaat uit de hoofdslaapkamer met kleedkamer, complete badkamer en toegang tot het terras. De andere twee slaapkamers hebben ook een eigen doucheruimte of privébadkamer. 

Andere kenmerken: airconditioning (optioneel), veel bergruimte, twee parkeerplaatsen (€175 per parkeerplaats/maand), grote kelder, dubbele stroom, alarm, waterontharder, kwaliteitsbeheer van het gebouw.

Het Brugmannplein staat bekend om zijn levenskwaliteit en is een rustige, groene wijk omringd door winkels en restaurants. Gemakkelijke, snelle toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt dicht bij een aantal bekende scholen.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0)2 640 08 01.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Andere details

Badkamers

3

Brugmann

De Brugmannwijk staat bekend om de hoge levenskwaliteit. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. De wijk ligt in de buurt van een aantal middelbare scholen.