Referentie

6105239

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 198 m² ± 2.131 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Tussen de Ter Kamerenabdij en de vijvers van Elsene, volledig gerenoveerd duplex penthouse met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 198 m² met drie slaapkamers en verschillende terrassen met panoramisch uitzicht op de Koningstuin.

Het appartement gelegen op de zesde en zevende verdieping van een gebouw uit de jaren 90 komt uit op een grote inkomhal met vestiaire en gastentoilet en leidt naar de woonkamer van ± 40 m² badend in het licht en die toegang geeft tot een eerste terras, de eetkamer van ± 25 m² en de volledig vernieuwde keuken met ontbijthoek en een tweede terras ideaal gelegen op het Zuid-Westen. Boven een kantoorruimte met geïntegreerde bibliotheek, een hoofdslaapkamer van ± 20 m² met kleedkamer en badkamer en twee andere slaapkamers elk uitgerust met een eigen badkamer. Een aparte wasruimte maakt het pakket compleet.

Andere: Alarm, videofoon, nieuwe huishoudelijke apparaten, individuele boiler, kelder, garagebox inbegrepen, gemeenschappelijke lasten 250 EUR. PEB: D+

De Abdij ter Kamerenwijk is een prachtige, typisch Brusselse wijk, omringd door lokale winkels. Het biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt niet ver van het stadscentrum en de Louizalaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

34

Vijvers

De vijvers van Elsene bieden een groene en schilderachtige omgeving. Deze plek is bekend vanwege de nabijheid van restaurants en winkels. Een prachtig compromis tussen de natuur en de stad. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer