Referentie

6105030

Oppervlakte

± 578 m² ± 6.222 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 322 m² ± 3.466 ft²

Dit prachtige huis in Art Nouveau-stijl, gelegen aan de emblematische Avenue Molière, werd in 1910 gebouwd op verzoek van Arts et Manufactures-ingenieur Bruno Schmidt, naar ontwerpen van architect Jean-Baptiste Dewin, die het opvatte als een compleet kunstwerk.

Dit herenhuis, dat in 1996 op de monumentenlijst werd geplaatst en een oppervlakte heeft van ± 578 m² (volgens het PEB), is onlangs volledig gerenoveerd met behoud van de kenmerken en de stijl van die tijd. De gevel wordt gekenmerkt door de persoonlijke en innovatieve architectenstijl, herkenbaar aan de geometrische vormen geïnspireerd op de Weense Secessie. De elegante entree zet de toon voor de verfijnde inrichting en verwelkomt gasten in de eerste 2 receptieruimtes. Op de bovenste verdiepingen, bereikbaar met de lift, bevindt zich de master suite met slaapkamer, kleedkamer en badkamer, evenals drie andere suites, waarvan één met een ruim terras. Als kroon op het werk biedt een prachtig beplante tuin toegang tot een afgesloten garage.

Diverse: lift, kelders, PEB E

De Molièrelaan, omzoomd met prachtige herenhuizen, is een van de mooiste lanen van Brussel: groen, breed en aangenaam om in te wonen, in de buurt van talloze restaurants en kleine winkels.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op +32 (0) 498 237 935.

Andere details

Badkamers

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

233

Brugmannplein

Het Brugmannplein is bekend om de hoge levenskwaliteit van de buurt. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt in de buurt van een aantal middelbare scholen.