Referentie

6104250

Oppervlakte

± 673 m² ± 7.244 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 3.388 m² ± 36.468 ft²

Gelegen in het residentiële Koningshof op een zuidgericht perceel van 3.388 m², straalt deze ruime villa pure elegantie en verfijning uit. De woning is met oog voor detail afgewerkt en er werd gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals eiken trappen, houten ramen en deuren, authentieke schouwmantels en terracotta- en parketvloeren.

De woning omvat een royale entree hal met vestiaire en gastentoilet, leefkeuken, diverse sfeervolle leefruimtes met open haarden, bijkeuken/wasplaats, inpandige garage voor 2 wagens en wijnkelder. De eerste verdieping is voorzien van een master-suite met dressing, en suite royale badkamer, tweede en derde slaapkamer met ingemaakte kasten en gedeelde badkamer, vierde slaapkamer met douchekamer en polyvalente ruimte voorzien van een buitentrap. De tweede verdieping werd volledig afgewerkt en biedt mogelijkheden voor het maken van extra slaapkamers.

Deze uitzonderlijke woning ligt in een rustige, groene omgeving met prachtige lanen, dicht bij scholen, sportclubs en restaurants.

Mogelijkheid tot aankopen aanpalende bouwgrond (2019m2)

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Nathalie Van Gastel op +32 499 60 20 82 of nvg@sothebysrealty.be

Andere details

Badkamers

3

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

156

EPC Code

View code

Schoten

Grenzend aan 's Gravenwezel, in een rustige en groene residentiële buurt, dicht bij scholen, restaurants en winkels is dit een te ontdekken buurt.