Hier is één van onze succesvol verhuurde eigendommen.

Gelegen in de onmiddellijke omgeving van Ter Kamerenbos en dichtbij de winkels van de Rue Vanderkindere, herenhuis van ± 422 m² bruto volgens PEB, gebouwd in 1951. Onlangs gerenoveerd, biedt het vier slaapkamers, verschillende terrassen en een binnenzwembad.

U komt het huis binnen via een dubbele historische hal, geplaveid met marmer, die leidt naar de ontspanningsruimte met zwembad, hamam en toegang tot de tuin. Op de ontvangstverdieping een woonkamer met open gashaard, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met kookeiland en een terras dat ook toegang geeft tot de tuin. Op het eerste nachtniveau een eerste slaapkamer met eigen badkamer, twee andere slaapkamers en een badkamer. Op de bovenste verdieping bestaat de master suite met airconditioning uit het slaapgedeelte, twee aparte kleedkamers, een badkamer met Italiaanse douche en een terras van ± 24 m².

Andere: garage voor twee auto’s, alarm, vloerverwarming, geïntegreerde kleedkamers, waterontharder, zonnepanelen, airconditioning in de hoofdslaapkamer, mogelijkheid tot bedrijfslease. PEB: D+

De wijk Bois de la Cambre is een rustige en groene omgeving. Het staat bekend om zijn levenskwaliteit en is ideaal gelegen, weg van de drukte van de stad en toch dichtbij alle voorzieningen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0)2 640 08 01.

Details eigendom

Badkamers

3

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

162

Kg co²/m²/jaar

34

EPC Code

View code

Terkamerenbos

De buurt van het Terkamerenbos is een rustige en groene buurt. Deze buurt staat bekend om zijn levenskwaliteit en is gunstig gelegen aan de rand van de stadsdrukte terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen gelegen is.