Referentie

6080584

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 130 m² ± 1.399 ft²

In de directe omgeving van het Kasteleinplein, dichtbij alle voorzieningen, duplex appartement met een bruto vloeroppervlakte volgens PEB van ± 130 m² met drie slaapkamers en een ideaal gelegen terras op het zuiden van ± 12 m².

Gelegen op de tweede en derde verdieping van een burgerlijk huis, komt het volledig gerenoveerde appartement uit op de woonruimtes in een rij met plafondhoogtes van bijna 3 meter en verwelkomt een volledig uitgeruste keuken met aanrecht dat uitkomt op de eetkamer van ± 27 m² met balkon en een woonkamer van ± 20 m² badend in het licht die toegang geeft tot het ideaal georiënteerde terras. Boven delen twee slaapkamers van ± 16 en ± 12 m² een complete badkamer en een derde slaapkamer of familiekamer op de bovenverdieping.

Andere: wasruimte, gemeenschappelijke kosten: 90 EUR. PEB:C

Het Kastelein staat bekend om zijn ligging niet ver van het stadscentrum en vlakbij het Ter Kamerenbos. Het staat vol met restaurants, winkels en de markt is erg populair. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer (metro, tram en bus), met transportfaciliteiten en gemakkelijke toegang tot omliggende gemeenschappen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamer

1

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

28

Kasteleinplein

Het Kasteleinplein staat bekend om haar ideale ligging nabij het ​​centrum en is in de buurt van het Terkamerenbos. Je vindt er heel veel restaurants van alle soorten, winkels en de markt is er zeer populair. Snelle en gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer.