Referentie

6079334

Slaapkamers

4

Oppervlakte

± 369 m² ± 3.972 ft²

Terrein

± 200 m² ± 2.153 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

In het hart van de Europese wijk, neorenaissance geïnspireerde woning geclassificeerd en opgenomen in de inventaris van het architectonisch erfgoed van Brussel, met vier slaapkamers en een ideaal georiënteerde tuin met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 369 m².

Het volledig gerenoveerde huis voor eerste bewoning  komt uit op een grote inkomhal met fietsenberging, vestiaire en gastentoilet en leidt naar de volledig ingerichte halfopen keuken en de eetkamer met uitzicht op de tuin op het zuiden en voorzien van voldoende ingebouwde berging. Op de eerste verdieping de aangrenzende woonkamer ingericht met open haard en uitgebreid met een kantoor of logeerkamer met badkamer. Op de tweede verdieping de master suite met kleedkamer, boudoir/kantoor en badkamer en op de bovenste verdiepingen twee slaapkamers met elk een kleedkamer, kantoorruimte en eigen badkamer. Het huis is uitgerust voor mensen met beperkte mobiliteit.

Andere: lift, PMR-toegang, alarm, videofoon, dubbelstroomventilatie, waterontharder, tuinhuisje, dubbele garage in optie, geschatte onderhoudskosten 250 EUR. PEB B-

De Europese wijk is ideaal gelegen, niet ver van het stadscentrum, winkels en restaurants. Het is een dynamische buurt die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de uitvalswegen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

Parkings

2

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

16

Europese wijk

De Europese wijk is ideaal gelegen, nabij het centrum van de stad. Dit is een trendy en levendige buurt die gemakkelijk toegang biedt tot het openbaar vervoer, winkels en restaurants.