Referentie

6074978

Oppervlakte

± 370 m² ± 3.983 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 190 m² ± 2.045 ft²

Vlakbij de Elsene Kasteleyn plaats, stijlvol herenhuis met een oppervlakte van ± 370 m² en een stadstuin van ± 85 m². Met een gevel van 6,50 m breed heeft het huis al zijn originele kenmerken behouden, zoals lijstwerk, parketvloeren, deur- en raamkozijnen en een plafondhoogte van ± 3,55 m.

De entreehal leidt naar lichte recepties bestaande uit een woonkamer met open haard, een eetkamer en een grote keuken met toegang tot het terras en de mooi aangelegde tuin. De prachtige eerste verdieping bestaat uit een salon, een grote slaapkamer met dressing en een eigen badkamer. Een tweede verdieping omvat twee slaapkamers die een badkamer delen. De derde en laatste verdieping biedt twee extra slaapkamers en een badkamer met douche. In de kelder leidt een gang naar kelders en een serviceflat met aangrenzende doucheruimte.

Andere kenmerken: geïsoleerd dak, alarm, wasruimte, technische ruimte, wijnkelder, waterontharder.

De Châtelain is een van de populairste wijken van Elsene, dicht bij het stadscentrum en het Terkamerenbos. Het zit vol met allerlei restaurants, winkels en de markt is erg populair. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 (0) 498 23 79 35.

Andere details

Badkamers

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

299

EPC Code

View code

Kasteleinplein

Het Kasteleinplein staat bekend om haar ideale ligging nabij het ​​centrum en is in de buurt van het Terkamerenbos. Je vindt er heel veel restaurants van alle soorten, winkels en de markt is er zeer populair. Snelle en gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer.