Referentie

6072223

Oppervlakte

± 163 m² ± 1.755 ft²

Slaapkamers

3

Terrein

± 452 m² ± 4.865 ft²

Gelegen in de onmiddellijke omgeving van Parc Montjoie en niet ver van het Brugmannplein, nieuw project van 8 eenheden opgeleverd in 2023. Deze ontwikkeling met zorgvuldige afwerking zal u vanaf het moment dat u binnenkomt verleiden met de kwaliteit van de uitvoering van de geselecteerde hoogwaardige materialen : kleedkamers op maat, dimbare inbouwverlichting, elektrische screens, enz.

Gelegen op de 4e verdieping, heeft dit laatste appartement met 3 slaapkamers een oppervlakte van ± 163 m². Het bestaat uit een ruime en lichte woonkamer met een Bulthaup ingerichte keuken, allemaal voorzien van een groot en mooi overdekt terras van ± 27 m² op het zuiden met prachtig uitzicht op Parc Montjoie. Een ingerichte garderobe, een gastentoilet en een ruime ingerichte wasruimte sieren de hal die de 3 slaapkamers met eigen badkamer bedient, elk met een eigen doucheruimte en een complete badkamer voor de master suite.

Overige: PEB A, individuele vloerverwarming, dubbele stroomventilatie, driedubbele beglazing. Parkeerplaats (€ 40.000,-) en fietsenstalling. Verkoop onder BTW-regime aan 6% (onder voorwaarden) of 21%.

In het hart van Ukkel biedt Churchill de ontspanning van een verblijf in het centrum van een levendige wijk en toch dicht bij het Ter Kamerenbos. Er zijn veel winkels, parken en restaurants.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Andere details

Badkamers

3

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

20

Kg co²/m²/jaar

725

Churchill

De buurt van Churchill is een prachtige typische Brusselse omgeving, omringd door lokale winkels. Het biedt eenvoudige toegang tot het openbaar vervoer.