Hier is één van onze succesvol verhuurde eigendommen.

Gelegen in het hart van Brussel, tussen het Stéphanieplein en het Kasteleinplein, ruim appartement in een recent condominium, met een bruto vloeroppervlakte volgens PEB van ± 138 m² met voor- en achterterrassen.

Eigentijds en gemeubeld appartement, gelegen op de eerste verdieping van een beveiligd gebouw, gebouwd in 2014. Met deze luxe afwerking bestaat de woning uit een inkomhal met opbergkasten, een gastentoilet. Gescheiden door een glazen deur, een woonkamer die uitkomt op een groot ideaal georiënteerd terras, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken met wasruimte. Het slaapgedeelte bestaat uit twee slaapkamers met badkamers. Er is ook een terras aan de achterkant.

Andere: ingerichte wasruimte, grote kelder, optionele parkeerplaats, parketvloer, dubbele beglazing, gordijnen en rolluiken inbegrepen, tv- en internetabonnement inbegrepen, dubbelstroomsysteem, gemeenschappelijke lasten van 140 EUR. PEB +

Het Kastelein staat bekend om zijn ligging niet ver van het stadscentrum en vlakbij het Ter Kamerenbos. Het staat vol met allerlei soorten restaurants, winkels en de markt is erg populair. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melody Bingoni op +32 (0)2 640 08 01.

Details eigendom

Badkamers

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

62

Kg co²/m²/jaar

13

Kasteleinplein

Het Kasteleinplein staat bekend om haar ideale ligging nabij het ​​centrum en is in de buurt van het Terkamerenbos. Je vindt er heel veel restaurants van alle soorten, winkels en de markt is er zeer populair. Snelle en gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer.