Referentie

6071812

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 202 m² ± 2.174 ft²

Terrein

± 1.576 m² ± 16.964 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

Gelegen op een steenworp afstand van de Roger Vandendriesschelaan en niet ver van Montgomery en het Jubelpark, ruim gemeubeld penthouse met adembenemend zicht op de wijk en haar omgeving met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 204 m².

Dit penthouse bevindt zich op de vierde verdieping van een nieuw gebouw met eigentijdse en esthetische lijnen. Het bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een grote lichte woonkamer met volledig uitgeruste “Siemens” Amerikaanse keuken, die uitkomt op een panoramisch terras van ± 157 m². Het slaapgedeelte bestaat uit een hoofdslaapkamer met kleedkamer en complete badkamer en twee andere slaapkamers met inbouwkasten, elk met een doucheruimte.

Andere: gepantserde deur, video-intercom, wasruimte, dubbele stroom, dubbele parkeerbox, beveiligde fietsenstalling, gemeenschappelijke kosten 350 EUR. PEB: B

De wijk Montgomery is een rustige en aangename omgeving, ideaal gelegen, niet ver van de snelweg. Het biedt een gevarieerd aanbod aan winkels en restaurants, evenals directe toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0)2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parkings

2

EPC

Nieuwbouw

Kg co²/m²/jaar

11

Montgomery

De buurt van Montgomery is een aangename en rustige buurt die gunstig gelegen is nabij de oprit van de snelweg. Het biedt een gevarieerde selectie van winkels en restaurants en een directe toegang tot het openbaar vervoer.