Referentie

6071267

Oppervlakte

± 240 m² ± 2.583 ft²

Slaapkamers

3

Royaal gelijkvloers appartement van ± 240 m² en een deels overdekt terras van ± 59 m² in een kleinschalig high-end project met slechts 5 appartementen. 

Het appartement is volledig afgewerkt en is voorzien van drie ruime slaapkamers waarvan één met een ensuite badkamer met inloopdouche en ligbad, tweede badkamer met inloopdouche, volledig geïnstalleerde keuken, verlichtingsplan uitgewerkt en alle verlichting geplaatst, volledig geschilderd en deels behangen, reeds voorzien van gordijnen. De afwerking is zuiver vakmanschap, zeer luxueus en met oog voor comfort en harmonieus detail, met materialen van topkwaliteit. Het appartement biedt de modernste technologie op vlak van energie, (vloer)verwarming, ventilatie, isolatie en slimme domotica-toepassingen. 

De verkoopprijs is exclusief transactiekosten (registratierechten, notariskosten en BTW). Deze kosten bedragen in totaal ongeveer 18% van de verkoopprijs. Niet inbegrepen in de prijs en verplicht mee aan te kopen zijn: kelderberging (±12 m²) en een ondergrondse dubbele garagebox (±42 m²) voor samen €85.000. Optioneel zijn de meubels over te nemen. 

Het appartement bevindt zich op wandelafstand van de dorpskern van de Heide, centraal gelegen in de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen op +32 (0) 470 818 722.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

Nieuwbouw

EPC Code

View code

Waasmunster

Centraal gelegen in de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel, nabij de Durmevallei. Buitenliefhebbers genieten van het golvende groene landschap en de nabije omgeving biedt gezellige brasseries en gastronomisch restaurants.