Referentie

6071050

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 140 m² ± 1.507 ft²

Gelegen aan de Molièrelaan, vlakbij het Brugmannplein, appartement met een bruto vloeroppervlakte volgens PEB van ± 140 m² met twee slaapkamers en een terras.

Het appartement gelegen op de vierde verdieping geeft uit op een inkomhal met vestiaire en gastentoilet en leidt naar de lichtrijke woonkamer die uitkomt op de volledig ingerichte Amerikaanse keuken met ontbijthoek en backoffice. Een kantoorruimte of tv-lounge completeert de woonkamers. Aan de nachtzijde de hoofdslaapkamer met inbouwkasten en complete badkamer en een tweede slaapkamer met doucheruimte.

Andere: alarm, gedeelde fitnessruimte, kelder, lift, waterontharder, individuele boiler, wasmachine en droger, kosten 180 EUR voor de gemeenschappelijke ruimtes, mogelijkheid om een ​​inpandige garage voor één auto te huren met twee buitenruimtes. PEB: D+

Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Groot, groen en prettig om in te wonen, gelegen in een rustige omgeving dichtbij restaurants en kleine winkeltjes. Gemakkelijke en snelle toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

Parking indoor

1

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

33

Molièrelaan

De Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving, dicht bij restaurants en kleine winkeltjes. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.